Reportatge
Cultura Popular
Festivals
Debat
Llibres
Cap de setmana
Butlletí
Reportatge
De Vallfogona de Riucorb al món
Damià Amorós
El museòleg Damià Amorós ens descobreix els detalls de l'Espai d'interpretació del Rector de Vallfogona
Damià Amorós
Què hem de fer les entitats per comunicar millor?
Guillem Carreras
Crònica de la taula rodona ‘Comunicació i cultura popular, a debat’
Guillem Carreras
70 anys de la Federació Internacional de Pessebristes
Redacció
Va constituir-se a Barcelona el 31 de maig de 1952
Redacció
La gala dels Premis Clavé es converteix en un homenatge a l’esforç i a la passió pel cant coral
Elena Calzada
Els jardins del castell de Montesquiu van acollir dissabte 22 de maig l’acte de lliurament dels guardons
Elena Calzada
Un any per reconèixer el compromís i l’obra literària de l’escriptora Teresa Juvé
Redacció
Divendres 19 l’autora rebrà a Begur un acte d’homenatge i presentarà la seva darrera novel·la, ‘El degollador de Vallvidrera’
Redacció
Arrenca el Comitè Intergovernamental per la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial a ritme de reggae
Rosa Maria Provencio
Per primera vegada, el Comitè ha començat amb l'avaluació de l'informe de la ICH NGO Fòrum
Rosa Maria Provencio
Record d’en Roviretes
Guillem Carreras
Amb motiu del centenari del seu naixement, recordem la figura del gran flabiolaire osonenc
Guillem Carreras
Feminitzar el “nosaltres”
Guillem Carreras
Aquest matí s'ha celebrat a Granollers una jornada sobre polítiques d'igualtat en els col·lectius de cultura popular
Guillem Carreras
Crònica sobre la festa total
Cristina Costa Siles
Amadeu Carbó ha presentat el llibre’ Corpus. La festa de les festes’ a la Llibreria Ona
Cristina Costa Siles
Ganiveteria Roca, el millor tall de Barcelona
Redacció
L'establiment, ubicat a la plaça del Pi, té més de cent anys d'història i és una icona de la ciutat
Redacció
Granja Viader, 150 anys de “felicitat sucable”
Redacció
L’emblemàtica xocolateria barcelonina va ser la creadora del Cacaolat
Redacció
Una calderada històrica a la Seu d’Urgell
Jordi Vilarrubla
La festa de Sant Antoni reparteix unes 7.000 racions d’escudella
Jordi Vilarrubla
Lo Ranxo de Ponts, una escudella multitudinària d’origen medieval
Núria Caballol
Amb 12.000 racions i prop de 50 calderetes, és un dels àpats populars de Carnaval més multitudinaris
Núria Caballol
El Ranxo de Capmany, un àpat per celebrar la fi del Carnaval
Climent Llosa Quintana
L'Associació del Ranxo de Capmany és l'entitat encarregada de preparar aquesta menja per a tota la població
Climent Llosa Quintana
Veure més