Tornaveu
Vers la creació d’una agenda comuna d’activitats

El nou projecte es basa en una agenda de l’activitat cultural que canalitzarà la informació cultural que generen les associacions integrades en el vint-i-dues federacions que formen l’ECA, algunes de les quals ja tenen les seves pròpies agendes i la interconnexió potenciaria el conjunt de l’activitat i el posaria més a l’abast del públic en general.

El dissante 29 de gener hi hagué la primera reunió per tractar el tema a la seu de la Fundació Paco Candel. Després de plantejar el projecte, Antoni Carné, president de l’Ens, passà la paraula als responsables de l’empresa que ha dissenyat la web de la institució i Amadeu Ribas, responsable de l’agenda en el sí de la junta directiva, produint-se un extens i interessant col·loqui a la recerca de facilitar la gestió d’una iniciativa que fou considerada positivament pel conjunt de participants.

Prèviament el president de la Fundació Candel agraïa la presencia dels representants del teixit associatiu que tant contribuí a la divulgació de l’obra de l’escriptor Paco Candel.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa