Tornaveu
Un espectacle recrea la vida de Santa Eulàlia a la Catedral de Barcelona

El muntatge original, Eulàlia, mostra a través de la recreació història la vida de la jove, filla de Sarrià, condemnada a morir a la creu per ordre del pretor romà Dacià a causa de la seva condició de cristiana.

Eulàlia és un passatge retrospectiu que neix per atorgar el reconeixement merescut a la figura de la Santa, que durant molts anys va esdevenir un clar referent per als cristians i un personatge honorífic per a la nostra ciutat.

La direcció del muntatge ha anat a càrrec de Lluís Calduch Ramos. El so prendrà moviment amb la presentació escènica i teatral d’una cinquantena de dansaires i figurants que actuaran amb un vestuari i una escenografia inspirada en el segle III-IV dC.

Aquest espectacle inèdit només es podrà veure el dissabte 16 de febrer, a les 20:30h, i el diumenge 17, a les 16:45h. L’entrada és gratuïta.

Més informació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a febrer 19, 2013 | 21:10
    Josep febrer 19, 2013 | 21:10
    Jo vaig estar el diumenge, en queda maravellat de l'obra, molt digna i espectacular, fou per enmarcar-la una llàstima que haguem d'esperar un any per tornar-la a veure. Moltes gràcies a l'Esbart Ciutat Comtal , força i endavant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa