Tornaveu
TV3 i la XAL augmenten la cobertura castellera

Independentment del canal televisiu que cobreix les diades, cada diumenge al vespre totes les emissores associades a la XAL i TV3 disposaran d’imatges de les actuacions castelleres.

Així mateix, en aquest marc, la televisió catalana estrenarà, el proper 27 de juny, la vuitena temporada del programa Quarts de nou. L’espai, que desplaça la seva emissió als dimecres i duplica la seva durada, disposarà de plató virtual, farà un repàs més ampli i analític dels castells construïts l’últim cap de setmana, tindrà reportatges i seccions divulgatives, i abordarà diferents temes d’interès general en format de debat, amb la presència dels professionals, periodistes i castellers mes representatius.

Televisió de Catalunya preveu també produir el senyal internacional de fins a sis diades importants de la temporada castellera, que cada televisió local podrà personalitzar. TV3 emetrà un “Quarts de nou” especial d’aquestes diades el mateix diumenge i, com ja s’està fent des de fa dos anys, aquestes diades es podran veure senceres i en directe a través de www.tv3.cat.

Per fer possible això, cal destacar la implicació d’algunes emissores locals com TAC 12 (Tarragonès, Alt Camp i Conca de Barberà), Penedès TV i Canal Blau-Maricel TV (Penedès – Garraf) i M1TV (Maresme).

A més, també hi participen en el projecte: BTV (Barcelonès), Canal Terrassa Vallès (Vallès Occidental), VOTV(Vallès Oriental), Lleida TV (Lleida), Televisió de Girona (Gironès i Pla de l’Estany) i El 9 TV (Osona). Totes elles possibilitaran l’intercanvi d’imatges de totes les diades i la coproducció del senyal de les dates més importants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa