Tornaveu
The Human Tower, el documental sobre el món casteller, s’estrena a Catalunya

La producció, de nacionalitat catalana, xilena i índia, mostra la percepció de la tradició en aquests països i de la importància de valors com el treball en equip i la solidaritat, intrínsecs en el món casteller, per tal que desenes d’homes i dones s’uneixen per aixecar torres humanes a Vilafranca del Penedès, Santiago de Xile i Mumbai.

El documental, dirigit pel xilè Cano Rojas i l’índi Ram Devieni i que ha estat guardonat als festivals ‘Santiago a Mil’ de Xile i ‘DocsBarcelona’, mostra com la creació de castells en èpoques de crisi dóna sentit a esperances col·lectives.

El dia 12 d’abril hi haurà un passi especial d’aquest documental als Cinemes Renoir Floridablanca de Barcelona, amb un diàleg posterior amb Cano Rojas iMiquel Ferret, cap de colla dels Castellers de Vilafranca i coprotagonista del film. Per aquesta sessió és necessària invitació prèvia. L’aforament és limitat. Cal consultar la disponibilitat per correu electrònic.

A banda de Catalunya, el documental també es podrà veure a les Illes Balears, Astúries, Madrid i el País Basc, així com a Xile i a l’Argentina. Consulteu les sales on es projecta el film.

Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa