Tornaveu
S’inicia la fusió de l’ENS i la CaCTc

L’Assemblea general de l’ENS en la seva darrera reunió ordinària va valorar favorablement la possibilitat de fusió i va encomanar a la seva Junta el desenvolupament de la proposta. En el seu torn, l’Assemblea general de la Confederació, en la darrera Assemblea, ha fet un pas més, donant ja el vist-i-plau a la fusió. Aquesta unificació prendrà com a base l’estructura i estatuts de l’ENS –l’entitat amb més ampli abast de les dues- incorporant els objectius i projectes més específics de la Confederació.

Aquest fet suposarà, a nivell pràctic i simplificat, quatre accions:

  • La modificació dels estatuts de base, per potenciar els objectius ara ja comuns.
  • La incorporació de nous projectes com el Simpòsium sobre Cultura Tradicional Catalana a les escoles.
  • El treball per facilitar i aconseguir la integració dins la nova estructura de les Federacions que actualment són membres de la Confederació. Aquesta integració haurà de comptar amb l’acord previ de les seves respectives assemblees.
  • La possibilitat de modificar parcialment el nom de la entitat resultant –tot i mantenir com a clar referent el d’“ENS”.

El procés, que haurà de comptar amb l’aprovació definitiva de l’Assemblea general de l’ENS, està previst que finalitzi favorablement aquesta propera tardor amb la signatura formal i pública de l’acord de fusió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa