Tornaveu
S’estrena amb èxit la cantata “Set dies que van canviar el món” de Ros Marbà

Durant la primera part es van escoltar quatre cançons, repertori que tots els cantaires han estat treballant aquest curs juntament amb la cantata.

El director Manel Valdivieso, al capdavant de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya Filharmonia, va guiar amb gran eficàcia i entusiasme 3000 veus entre 7 i 16 anys pel recorregut irònic dels set invents més importants de la història de la Humanitat: el llenguatge, el pa amb tomàquet, els números, els balls moderns (el mambo, el txa-txa-txa i el rock and roll), l’amor, la mandra i el futbol, amb la col·laboració de la cantant Nina com a solista i l’actor Pep Jové com a narrador.

Com ja és tradició en les Trobades, els cantaires i el públic van assajar i cantar plegats la cançó sorpresa: Som un país petit, poema de Joan Margarit, que ha dirigit el mateix compositor, Josep Vila i Casañas.

El conjunt de veus conformen un trencaclosques musical amb diferents accents i procedències. Cada cinc anys, el SCIC ofereix la possibilitat de gaudir d’aquesta experiència única.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa