Tornaveu
Premis “Jove Proposa”: guanya fins a 2.000 euros per realitzar el teu projecte!

La compensació econòmica, de 2000 i 1000 euros per poder desenvolupar les dues activitats guardonades, només és un dels incentius d’aquesta iniciativa. L’aposta és acostar els joves als ateneus i a les entitats del seu barri o ciutat per descobrir espais on fer realitat les seves inquietuds. Aquí és on entra en joc el lema dels guardons: “fes teu l’Ateneu!”

D’una banda els premis incentiven la iniciativa juvenil, i de l’altra s’estableix la condició de desenvolupar l’activitat en col·laboració amb una de les més de 150 entitats membres de la Federació d’Ateneus. Una premissa que permet als joves sumar al premi la descoberta d’un espai on trobar-se i engegar projectes.

La convocatòria pel Premi “Jove, Proposa!” ja està oberta. Hi ha temps fins l’onze de novembre per presentar iniciatives, però més val començar a mirar les bases i cercar entitats membres de la Federació d’Ateneus prop de casa.

S’adjunta el tríptic amb les bases del concurs.

Es poden consultar les bases, la llista d’entitats federades i tota la informació del concurs a la web de la Federació d’Ateneus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa