Tornaveu
Poesia, cinema i música catalana a la 6a Setmana per la Llengua

La Setmana per la Llengua, que se celebrarà del 15 al 21 de setembre entre Perpinyà i Salses, arriba a la 6a edició carregada de novetats. Nits de poesia, films de producció catalana i música tradicional en directe són alguns dels seus principals atractius amb l’objectiu de donar valor a la creació artística d’arrel catalana.

El dissabte 15 de setembre, a les 19h, el festival començarà amb la « Nit de Poesia », un viatge a través de les llengües i les cultures que ens envolten. Els poetes vinguts de tota Catalunya seran acompanyats per músics.

El dimecres 19 de setembre, a les 19h, es presentarà « Nocturnes », una pel·lícula realitzada a la Catalunya Nord amb actors de la terra com Gerard Jacquet i Gisela Bellsola. Henry Colomer, el seu realitzador, ofereix una mirada tendre sobre la joventut en aquesta oda poètica, on cada moviment esdevé una aventura que pot generar perills insospitats.

El divendres 21 de setembre, a les 21h, serà el torn de la música tradicional. Els músics del Col·lectiu Joan Pau Giné tocaran en directe per tots els assistents. Els grups Llamp te Frigui i BenQueBufa presentaran algunes de les seves noves peces. Blue Sol i Norha descobriran algunes de les cançons dels propers àlbums.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa