Tornaveu
“Petita història del ball de bastons” per promocionar la dansa entre els més petits

La publicació està adreçada al públic infantil, i amb això la Coordinadora pretén divulgar el fet bastoner entre els més petits, d’una forma amable i divertida. La història que es relata conté elements tan actuals com l’ús de les noves tecnologies, en què a través de la xarxa, els protagonistes aniran descobrint els elements principals del ball de bastons, com són les indumentàries, les músiques i instruments, o bé les formes de ballar, així com anècdotes i curiositats dels bastoners i bastoneres, que no
deixaran indiferents als més menuts.

La sortida del llibre coincideix amb l’organització del Festival Infantil de Ball de Bastons de Catalunya, que es farà a Masquefa (Anoia) el dissabte 12 de setembre de 2010, i que pretén acollir a les més de quaranta colles bastoneres infantils que existeixen a Catalunya, en una vetllada en què els protagonistes seran els bastoners i bastoneres novells. Els actes que ha organitzat la colla bastonera de Masquefa són, una competició de ball de bastons, intercanvis entre colles, un dinar de germanor, i una taula rodona amb mestres bastoners.

Per adquirir un exemplar del llibre “Petita història del ball de bastons” es pot contactar a través del correu [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa