Tornaveu
Nit Sonora, festival de música d’avantguarda i arts visuals de Lleida

Amb aquest festival es vol mostrar el panorama de la música i la cultura electrònica contemporània amb projectes de l’escena local, nacional i internacional per tal de presentar les sinergies actuals entre la música, l’art i les noves tecnologies.
S’hi han trobat diferents formats com dansa contemporània, lives, visuals, dj’s i videoart, que tenen com a denominador comú l’experimentació en la creació contemporània per tal de mostrar les interaccions que tenen lloc entre les arts visuals i la música.
Nit Sonora és un projecte dissenyat per la Regidoria de Joventut, el Centre d’Art la Panera i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida. També s’ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Juvenil per les Noves Tendències d’Art Multimèdia (AM+).
Les activitats es van dur a terme durant la tarda-nit de dissabte 4 de setembre al Centre d’Art la Panera, a l’Església de Sant Martí —que és al davant del centre d’art i que s’utilitza per a activitats culturals— i a la sala de festes Cotton Club.
Per a més informaicó: http://www.myspace.com/nitsonora

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa