Tornaveu
Més d’un miler de músics a la Trobada de Bandes de Catalunya

La tradició de bandes a la vila de El Perelló ha estat molt arrelada des de finals del segle XIX i començaments del XX. Ara, la Banda amfitriona de la Trobada és l’Agrupació Musical l’Emburgada de El Perelló, que des del 1993, amb aquest nom, actua en tots els esdeveniments culturals i musicals de El Perelló i en altres escenaris de dins i fora de Catalunya.

La cercavila tingué diferents recorreguts fins a confluir a les 17h al Camp de Futbol, on es situà la tribuna d’autoritats i on les diferents bandes interpretaren una peça a peu dret.

Posteriorment i abans del tancament de la Trobada, un darrer grup de quatre bandes interpretà una peça conjunta davant de la tribuna.

LaTrobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya, diada del món de les Bandes a Catalunya, es celebra ininterrompudament des de fa 31 anys en diferents localitats de la geografia catalana, tot sent una demostració d’alegria i de cultura popular que manifesta una realitat arrelada a Catalunya des de fa més de 168 anys i que ha obtingut uns nivells molt alts, tant d’excel·lència en la interpretació musical com en l’organització per part de les Societats Musicals federades.

Consulta el programa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa