Tornaveu
L’ENS s’entrevista amb la Presidenta del Parlament i amb el grup de CiU

El dimarts 9, Antoni Carné (president) i Joan-Ramon Gordo (coordinador) es van entrevistar amb la Presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert. Durant l’entrevista es va lliurar una extensa informació sobre els darrers projectes de l’ENS, així com agrair la disposició del Parlament a realitzar la darrera compareixença que l’ENS va tenir a la Comissió de Cultura i Llengua.

Per altra banda, el 15 d’octubre, una comissió de l’ENS formada pel seu president, Antoni Carné, el tresorer, Josep M. de Ramon, i Joan-Ramon Gordo, coordinador, es va entrevistar amb els parlamentaris de CiU, Àngels Ponsa, portaveu de Cultura, i Josep M. Llop.

D’igual manera que s’ha vingut fent amb la resta de grups parlamentaris, es va plantejar la necessitat de que el programa electoral de CiU contempli la possibilitat d’incloure diferents temes relacionats directament amb l’associacionisme cultural, entre d’altres, la necessitat de simplificar la legislació que afecta a les activitats culturals, una millor gestió dels mecanismes de subvencions, la futura llei de mecenatge i la necessitat de crear l’Institut Català de l’Associacionisme Cultural i l’Espai de l’Associacionisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa