Tornaveu
L’ENS i Vilaweb signen un conveni de col·laboració

En concret, l’acord establert permet a l’ENS disposar d’un canal de comunicació pròpia dins del portal de Vilaweb, amb continguts que s’actualitzaran setmanalment, i alguns dels quals apareixeran a la portada principal del mitjà cada divendres. Així mateix, Vilaweb serà sensible a les notícies i activitats que se’n derivin del moviment cultural popular català.

El conveni també permet, a les federacions i associacions membres de l’ENS, disposar d’un bloc propi que podran personalitzar visualment en funció dels interessos de cada entitat, per a difondre activitats, informacions i opinions. Finalment, el diari digital es compromet a oferir una jornada de formació anual sobre comunicació digital i xarxes socials oberta als integrants de l’ENS.

Vilaweb és un dels principals diaris de referència en llengua catalana a la xarxa, comptant amb gairebé mig milió de lectors (467.843), segons el darrer estudi de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG), l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

Per més informació, contacteu al següent correu electrònic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa