Tornaveu
L’Ens es transforma en l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català

Amb aquesta aprovació, es completa el procés iniciat fa mesos entre l’ENS i la Confederació per potenciar el moviment associatiu, especialment al tercer nivell confederal. Una unió que no només serveix per ampliar les bases, sinó que enforteix el paper de l’ENS com interlocutor de referència del sector amb institucions públiques i privades.

Per altra banda, la sessió plenària, celebrada després de l’Assemblea, va aprovar una proposta per bonificar en un 50% les quotes a les entitats federades a l’ENS pels anys 2013 i 2014.

Durant la sessió, es van presentar els principals projectes impulsats en el darrer any, posant especial èmfasi en el paper dinamitzador i transversal que suposa l’Agenda de l’Associacionisme Cultural Català, on s’ha constatat una creixent implicació.

La plenària també va debatre sobre dues demandes històriques del sector: el futur Institut de l’Associacionisme Cultural, un espai comú entre les administracions i el moviment associatiu, així com l’Espai de l’Associacionisme, un centre obert al gran públic de promoció i difusió de la diversitat tradicional i folklòrica del país. Totes les entitats van mostrar el seu suport i van expressar la importància futura que pot suposar aquest organisme. Els assistents van acordar continuar el debat a l’assemblea ordinària del proper any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa