Tornaveu
L’ENS celebra una Assemblea Extraordinària i el Plenari de Tardor

Aquest mateix dissabte, també tingué lloc el Plenari de Tardor. Els plenaris són reunions entre assemblees que tenen com a principal objectiu plantejar i debatre els temes que s’han de tractar a la propera assemblea general ordinària a fi i efecte de fer-la més lleugera, així com saber dels projectes dels associats i poder-ne visibilitzar possibles sinergies de col·laboració, així com tractar conjuntament els projectes de l’ENS per l’any vinent.

En el Plenari de Tardor d’enguany ocupà un lloc destacat el recent nomenament de l’ENS com entitat acreditada per part de l’UNESCO. Altres temes que es tractaren foren: el tancament del procés de fusió per absorció de la Confederació d’Agrupacions de Cultura Tradicional Catalana; informació i seguiment sobre “El dret a decidir” i del “Pacte Nacional pel Dret a Decidir”; Borsa de Recursos Pedagògics; necessitat de dotar-nos d’un Codi Ètic; presentació de diferents projectes dels associats; Postgrau sobre Associacionisme i dinamització de l’Agenda de l’ENS.

La reunió va comptar amb la participació de Lluís Puig, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Accions Culturals, qui analitzà la importància de l’acreditació de l’ENS per part de l’UNESCO i la repercussió social que suposa, així com el protagonisme que n’ha de tenir l’activista cultural, vist el reconeixement internacional del nostre model associatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa