Tornaveu
La Roda, Premi Lluís Carulla d’Educació en el Lleure

La Roda ha estat premiada per esdevenir una entitat educativa de referència gràcies a la tasca desenvolupada a través del teatre, de la música i de la llengua catalana. Mitjançant l’educació en el lleure, l’entitat és present a tots els barris de Barcelona i pràcticament a totes les poblacions de Catalunya.

Els Premis Lluís Carulla els han reconegut per portar a terme projectes solidaris com la Tamborinada, tallers de teatre social, la formació de professionals del sector del lleure i la lluita contra l’exclusió a través de tradicions festives integradores.

A banda de La Roda, la Fundació Marianao, l’Associació Educativa Integral del Raval i Associació Candela, l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau, l’Associació per a les Presons pel Canvi i el Grup Infantil Sant Cosme han estat les entitats guardonades. L’objectiu d’aquests premis és reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

En aquesta novena edició, l’entrega de premis, que compten amb el suport de la Secretaria General de Joventut i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), es farà a la sala Cotxeres del Palau Robert el 18 de març a les 19h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa