Tornaveu
La innovació en cultura popular, becada

S’ha obert la convocatòria de la primera edició de la Beca Innovació en Cultura Popular, el seu objectiu és impulsar la producció i exhibició de cultura popular catalana amb la finalitat de crear nous espectacles, moderns, actuals, atractius al públic, i essent capaços de crear sinergies amb altres formes de cultura com poden ser les arts plàstiques, la música, el circ, la literatura, els museus, etc.

La necessària conservació dels diferents tipus de cultura popular ha d’anar estretament lligada amb l’evolució i modernització, adaptant-se a les noves realitats temporals i socials i obrint espais a la reflexió cultural. La Beca Innovació en Cultura Popular pretén crear l’entorn adequat perquè les persones o entitats puguin desenvolupar aquesta creativitat i al mateix temps posar-la en pràctica.

El guanyador s’obliga a estrenar l’obra dins de la Fira Mediterrània de Manresa 2011, segons s’acordi amb l’organització.

El projecte és impulsat per la Fundació Jaume Casademont de Girona, la Fundació Embat Cultural de Vic, la Fundació Fira Mediterrània de Manresa i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament de Vic.

Per a més informació: www.fundaciojaumecasademont.cat
Per consultar les bases cliqueu aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa