Tornaveu
La Fundació La Roda col·labora amb la festa solidària “Un cop de mà”.

“Uncopdemà” és una festa solidària organitzada per la Fundació Real Dreams i el Parc d’Atraccions Tibidabo amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta edició, també, compta amb un padrí excepcional: Carles Puyol.

La festa neix amb l’objectiu de sensibilitzar i donar a conèixer a les famílies de Barcelona les tasques que realitzen les ONG d’aquí, pels nens i nenes del món. Hi participen diverses ONG que treballen dia a dia per a què tots els nens i nenes d’arreu del món puguin tenir les mateixes oportunitats.El Parc d’Atraccions Tibidabo s’omplirà de tallers elaborats per les cinc entitats del tercer sector que enguany participem en la festa: Fundación Soñar Despierto, dedicada a la defensa dels Drets Humans dels menors tutelats i persones desfavorides amb elevat risc de marginació; Fundación Theodora, que ajuda a humanitzar l’estada dels nens/es i adolescents hospitalitzats oferint-los espais d’entreteniment i somriures; Metges Sense Fronteres, organització medica i humanitària internacional que aporta ajuda a poblacions en situació precària i a víctimes de catàstrofes d’origen natural o humà i de conflictes armats; UNICEF, que és una organització capdavantera mundialment dedicada a la defensa i protecció dels infants, i Fundació La Roda, on treballem per afavorir la transformació social als territoris a través de la cultura.

Gràcies a la solidaritat del Tibidabo, l’entrada al Parc d’Atraccions tindrà importants descomptes. El preu de l’entrada pels nens és de 10€ (fins a 18 anys) i pels adults de 20€. Les entrades es poden comprar anticipadament per Ticketea. En comprar l’entrada al parc d’atraccions, s’entrega un regal solidari, simbòlic de la Festa Uncopdemà. L’objectiu és que els més petits s’ho passin d’allò més bé i alhora donin “Uncopdemà” pels nens i nenes del món. Els fons obtinguts es destinaran a les ONG que participen en la festa Uncopdemà.

Amb “Uncopdemà” la Fundació la Roda torna a ser present en un espai lúdic promovent l’educació en els valors, fomentant el respecte, el civisme, la participació i la solidaritat amb l’objectiu de ser una eina de dinamització cultural i de lluita contra l’exclusió social. La Roda realitzarà un taller de mans solidàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa