Tornaveu
La 1a Mostra de Cinema Intergeneracional d’Agullana vol acostar l’audiovisual català a la població

La mostra de cinema començarà el proper 30 de setembre i s’allargarà fins el 9 d’octubre. Durant aquest període se celebraran 6 sessions gratuïtes amb la projecció de pel·lícules com “Salvador Puig Antich”, “Bicicleta Cullera i Poma”, “Bucarest” o “Mirant al Cel”.

Fomentar l’audiovisual català i el diàleg intergeneracional

Totes les projeccions tenen en comú que formen part del món audiovisual català més recent. L’objectiu de la Mostra és donar suport al món de l’audiovisual català i acostar a la població els treballs més destacables.

A més a més, els organitzadors pretenen que les diferents projeccions serveixin per a fomentar el diàleg i la comunicació entre les diferents generacions. Per aquesta raó després de projectar les pel·lícules es celebraran unes taules de debat que comptaran amb la presència de professionals i protagonistes dels films i de la seva història.

Una entitat jove però molt activa

L’organitzador de l’esdeveniment és l’Associació Soca-rel Alt Empordà, una entitat creada l’any 2008 i que té la finalitat de fomentar la cultura catalana, fer difusió de la memòria històrica i crear espais de debat intergeneracional. En els seus 3 anys d’història l’entitat ja ha organitzat diverses jornades i activitats. L’any 2010 l’entitat va rebre el segon Premi Ateneus en la categoria d’activitat sociocultural pel projecte “Exili del 39”.

Programa de la Mostra de Cinema:

  • 30 de setembre: Inauguració

20:45h. Salvador Puig Antich

23:00h. Llach: La Revolta Permanent

  • 1 d’octubre: Commemoració del dia de la Gent Gran

18:00h. Bicicleta Cullera Poma

22:00h. Jo, El desconegut

  • 2 d’octubre:

18:00h. Bucarest, la memòria perduda

18:00h. Primera part

22:00h. Segona part

  • 9 d’octubre: Cloenda

18:00h. Cloenda

18:20h. Mirant el cel

Les diferents projeccions es duran a terme a la Sala Polivalent de l’Ajuntament d’Agullana, al Carrer La Concòrdia número 22 (Agullana). Per a més informació podeu visitar el web de l’Associació Soca-rel Alt Empordà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa