Tornaveu
La 16a edició de la Fira Mediterrània de Manresa obre la convocatòria d’artistes

La Fira prioritzarà les estrenes absolutes, a Catalunya o a l’Estat espanyol, per emfatitzar el caràcter d’aparador. També tindrà en compte el seu recorregut potencial, la qualitat i el interès artístic i la seva vinculació amb les arrels de la Mediterrània.
La convocatòria remarca el caràcter interdisciplinari de la Fira, que aglutina els diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració i teatre. També el mercat manresà continuarà programant espectacles adreçats tant al públic adult com al familiar.

L’any passat, la Fira Mediterrània va rebre 790 propostes i se’n van seleccionar un centenar. En la darrera convocatòria 1.118 professionals pertanyents a 582 entitats contractants procedents de 30 països diferents van assistir a aquest mercat dels espectacles amb l’accent en l’arrel mediterrània.

La Fira Mediterrània s’ha fixat com a objectiu aprofundir en la internacionalització, per això centrarà bona part dels seus esforços en construir mercats més amplis per als creadors i les empreses culturals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa