Tornaveu
Jornades de Cultura i Recerca local dels territoris de parla catalana

Una diada per a la comunicació entre els centres dels diferents espais territorials i pel reconeixement a la important tasca que aquest teixit associatiu ha fet, des de fa molts anys, com a dinamitzador del territori. La trobada està organitzada per l’Institut Ramon Muntaner, l’Ajuntament de Tarragona i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

Un dels actes centrals del Recercat són els premis de reconeixement a persones i entitats que es lliuraran el 12 de maig a les 13.30h i estaran presidits pel Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la Tinent d’Alcalde de Cultura, Patrimoni i Festa de l’Ajuntament de Tarragona, Carme crespo.

El balanç d’aquests anys del Recercat (Esparreguera, Amposta, Lleida, Perpinyà, Figueres, Badalona, Escaldes-Engordany i enguany Tarragona) és molt positiu perquè s’han assolit els dos objectius principals: fer xarxa i facilitar la comunicació entre els centres, i difondre la gran activitat dels centres i instituts d’estudis locals i comarcals.

La jornada, d’entrada lliure i gratuïta, permetrà als tarragonins assistir a fires, conferències, exposicions i taules rodones per tal d’apropar-se a la recerca i l’activitat cultural realitzada des de les més d’un centenar d’entitats locals i comarcals dels territoris de parla catalana.

Els horaris de la Fira són: dissabte, de 10h a 14.30h i de 17h a 21h, i diumenge de 10h a 14.30h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa