Tornaveu
Joaquim Rucabado, nou president de la Federació Sardanista de Catalunya

Aquesta nova Junta de consens, que aglutina la majoria de veus del món sardanista, presenta un ambiciós projecte per estendre la sardana com a fet cultural i lúdic, aconseguir acords amb d’altres institucions, treballar per a la sardana com a dansa nacional i promoure la qualitat musical.

Rucabado encapçala un equip rejovenit que guiarà el món del sardanisme durant els propers tres anys. A més del nou president, la nova Junta està composada per Xavier Tresserras com a vicepresident; Josep Amores com a secretari; Enric Capdevila com a tresorer; i Carles Santiago, Víctor Sallés, Imma Pujol, Rut Martínez, Joan Casals, Quim Rutllant i Joan Aranda com a vocals. Per demarcacions demogràfiques, també són vocals, Montserrat Gili per Barcelona; Francesc Salas per Comarques Meridionals i Josep Maria Roset per Lleida.

Sobre la Federació Sardanista de Catalunya

La Federació Sardanista de Catalunya aplega les entitats, seccions i associacions sardanistes dels Països Catalans i Andorra. Compta amb 349 associacions adherides, situant-la en el segon lloc entre les 28 federacions culturals catalanes.

Entre d’altres publicacions, anualment elaboren la Guia d’aplecs de la Sardana 2012, una publicació que aglutina tots els aplecs sardanístics que es realitzen a les diferents poblacions de Catalunya durant tot l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa