Tornaveu
II Jornada Recerca local del patrimoni i història marítima

La jornada Jornada es va plantejar amb una doble finalitat; per un costat, es volia que servís de punt de trobada i intercanvi d’idees i projectes al voltant de la història i la cultura marítima. Per l’altre, la trobada habia de permetre copsar l’estat de la qüestió i traçar unes línies de futur posant en valor que és i pot ser la recerca local en aquest camp.

La jornada constà de diverses intervencions, com ara la que va anar a càrrec d’Enric García, de l’Observatori Permanent d’Història i Cultura Marítima de la Mediterrània del Museu Marítim, amb el títol “Recursos per a la investigació, beques i ajuts”. Continuant amb diverses presentacions de recerques i de projectes de les entitats, tots ells de gran interès per a la recerca en temes marítims. Finalment, el redactor en cap de la revista ARGO, Josep Anton Trepat, explicà el procés de redacció d’aquesta publicació especialitzada en temes marítims. Podeu consultar el programa definitiu de la II Jornada en el PDF adjunt.

Es pot consultar el programa definitiu de la jornada a l’apartat d’activitats del portal de l’Institut Ramon Muntaner: http://www.irmu.org i al web de la Coordinadora de Centres d’Estudis: www.ccepc.org

Més informació: CCEPC Telèfon: 93-3248585 (ext.131 i 132) Correu-e: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa