Tornaveu
Èxit d’assistència a la 36a edició de la Tamborinada

Sota el lema “L’aigua, font de vida”, la festa va promoure la sensibilització dels infants i les seves famílies sobre la necessitat d’enfortir la cooperació i prendre consciencia del que representa la gestió de l’aigua. La Ciutadella va esdevenir una ludoteca gegant on els nens i nenes van gaudir de tallers i activitats pensades per a tota la família. La festa va començar a les onze del matí amb l’espectacle inaugural de la mà del famós pallasso Pep Callau i durant tota la jornada, representacions teatrals, espectacles d’animació infantil, titelles, concerts, tallers de màgia, jocs i danses, gegants, contes i acrobàcies de circ.

Una cita amb la cultura popular d’arrel tradicional catalana i l’educació en el lleure que en alguns moments “ha arribat al miler de persones als escenaris repartits per tot el Parc”, segons va indicar la directora de La Roda, Anna Corbella. “L’èxit obtingut en aquesta edició ens demostra un cop més la importància de l’educació al món del lleure com a suplement importantíssim en els moments que ens toca viure.” També va destacar “la gran tasca dels 1000 voluntaris que pertanyen a les 81 entitats que hi han adherides a La Roda, que fan que tot aquest muntatge funcioni, sense tots ells, la Tamborinada, no existiria.”

En aquesta jornada, van assistir diferents autoritats com el President Artur Mas i la Consellera de Benestar i Família, Neus Munté, que van gaudir de la festa fent una passejada visitant els tallers, jocs i l’espectacle inaugural.

La cloenda a la plaça de la Cascada, amb la participació de totes les persones que van fer possible la Tamborinada i els milers de famílies, va ser una veritable onada de positivisme, tradició i voluntariat amb l’escenificació de la historia de la gota verda i la gota blava.

El ball de fi de festa i una enlairada de globus van acomiadar la Tamborinada fins l’any vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa