Tornaveu
El Secretariat de Corals Infantils de Catalunya guardonat amb el Premi Internacional de Drets Musicals 2011

L’IMC va atorgar el Premi de Drets musicals al SCIC perquè “Hearts in Harmony – Cors en Harmonia” és un programa inspirador que apunta a la inclusió de les persones amb discapacitats i handicaps en la música Coral, destacant les capacitat de cadascú.

“Hearts in Harmony – Cors en Harmonia” de Barcelona, és un projecte de la Secretaria de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) que va ser nominat per l’Associació Europea de Cors – Europa Cantat juntament amb el Moviment Coral Català (MCC), Oficina Mediterrània del Cant Coral, membres de l’IMC.

Els Premis de Drets Musicals (IMC Musical Rights Awards) s’atorgant als programes o projectes, proposats pels seus membres, que recolzin de manera exemplar un o més dels cinc drets musicals enunciats pel Consell.

El programa dóna suport clarament als drets musicals de tots els nens i adults, amb diferents discapacitats, sovint deixats de banda quan a les iniciatives de la música. Aquestes persones tenen el dret a expressar-se musicalment, i aprendre llenguatges i habilitats musicals, a través de la participació i la integració amb altres músics.

Altres projectes guanyadors van ser: “Juga per la vida “, organitzat per Consell de la Música d’Austràlia i “Ensenyament d’òpera cantonesa en escoles de Hong Kong”, organitzat per l’Institut de Hong Kong d’Educació.

Més informació clicant aquí, o enviant un correu electrònic a Toni Gálvez i Carcellé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa