Tornaveu
El Correllengua endegà a Arenys de Mar amb un homenatge a Salvador Espriu

Una mostra d’aquesta presència territorial és la iniciativa que el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta ha dut a terme per segon any consecutiu, en la convocatòria d’un concurs públic per l’edició del cartell de celebració dels actes que organitzen en aquests barris de Barcelona.
L’obra guanyadora és d’Anna Oliver, una jove resident a Font de la Guatlla, que l’any passat ja es va presentar al concurs de cartells del Correllengua. Al mateix temps, durant el Correllengua hi haurà una petita exposició amb totes les obres presentades.
S’estan acabant de tancar les activitats del Correllengua 2010, que compta amb una comissió organitzadora formada per 23 entitats, però ja està confirmat que el divendres 22 d’octubre es farà a la botiga Abacus d’Hostafrancs l’acte de presentació del Correllengua, dedicat a Salvador Espriu.
Així mateix, el dissabte dia 23 d’octubre a la plaça de Sants, està previst l’organització d’una jornada festiva, popular i reivindicativa amb un objectiu comú: fomentar l’ús social de la llengua catalana en tots els àmbits.

Més informació: Andrea Comajuncosas i Silva.
Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta Tel. 93 291 87 22
www.secretariat.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa