Tornaveu
El Cor Jove de Catalunya selecciona els millors talents del país

Les proves de selecció han tingut lloc del 25 al 27 d’abril a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) de Barcelona i han estat obertes a tots els joves entre 18 i 28 anys. El jurat, format per reputats cantors del moviment coral català, ha valorat els exercicis vocals dels candidats i escollirà als 32 cantaires que composaran el cor durant aquest 2014.

Els components no són els únics que es renoven. La direcció artística també és rotatòria i sempre va a càrrec de dos directors de prestigi, un de català i un d’internacional, per tal d’oferir als cantaires la possibilitat de formar-se i descobrir diverses maneres de treballar. Després dels bons resultats obtinguts l’any passat sota la batuta del lituà Vytautas Miskinis i Xavier Puig, enguany es confia la direcció musical de la formació a Ragnar Rasmussen (Noruega) i Josep Vila i Casañas (director de l’Orfeó Català).

Cinc concerts previstos per al 2014

El grup coral ja té confirmat un dels cinc concerts previstos al Festival Pau Casals del Vendrell el 24 de juliol. A banda, aquest any excepcionalment oferirà un concert extraordinari el 21 de novembre amb motiu de l’Assemblea General de la Federació Coral Europea–Europa Cantat que tindrà lloc a Barcelona.

El Cor Jove Nacional de Catalunya és un projecte que impulsen conjuntament el Moviment Coral Català i les Corals Joves de Catalunya amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa