Tornaveu
El conseller Mascarell presenta el projecte ‘Capital de la Sardana’

La Capital de la Sardana és un nou projecte liderat per les tres entitats sardanistes més importants: la Federació Sardanista de Catalunya, que aplega les agrupacions sardanistes i cobles; la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, que aglutina les colles de competició; i l’Obra del Ballet Popular, bressol d’entitats vinculades a la sardana i la dansa catalana.

La intenció de la Capital de la Sardana és convertir durant un any una població diferent del territori en un punt de trobada obligada, no només pel món de la sardana i la dansa catalana, sinó també per a la resta de la societat. Aquest projecte vol oferir a tothom un esdeveniment nou, festiu i dinàmic vinculat a la sardana.

La Capital de la Sardana és el primer projecte en què aquestes grans entitats treballen plegades en el marc d’un procés de col·laboració mutu.

L’esdeveniment va comptar també amb la presència del director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig; el màxim responsable del projecte Capital de la Sardana, Víctor Sallés; el president de la Federació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado; el president de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, Santi Ferrer, i el president de l’Obra del Ballet Popular, Bartomeu Duran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa