Tornaveu
Crida a la Catalunya lliurepensadora

El MLP vol que aquesta Crida esdevingui una convocatòria oberta a la societat catalana per endegar un innovador procés de diàleg i compromís al voltant d’aquelles idees i accions que permetin situar el lliurepensament com a referent per a articular l’espai social i l’hegemonia cultural de les idees transformadores. Santiago Castellà, president de l’MLP, ha anunciat que és “una proposta per repensar i revisitar les idees, les formes d’organització i les dinàmiques de treball marcant com a horitzó de futur la construcció de la Catalunya lliurepensadora”.

Durant l’acte també es dugué el relleu de la secretaria general del MLP que passa de Joffre Villanueva a Fabian Mohedano.

L’MLP està format per Esplais Catalans, Acció Escolta de Catalunya, Casals de Joves de Catalunya, Ateneus Laics i Progressistes, Joventut Europea Federalista, Cooperacció, Escola Lliure el Sol, Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, Encís sccl i la Fundació Terra. Suma 180 entitats i projectes d’educació, cultura i transformació social i 17.000 persones associades i una incidència sobre 200.000 usuàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa