Tornaveu
Catalunya Nord: trenté aniversari de Ràdio Arrels ben complicat!

La Generalitat de Catalunya encara no ha pagat una part de la subvenció corresponent a l’any 2009 i la totalitat de la subvenció del 2010, que sumen 52.200 euros. La incertesa del que pugui passar l’any 2011 obliga l’únic mitjà radiofònic de pes de la Catalunya Nord a replegar-se.

En un moment en què l’espai comunicatiu en català es troba amenaçat pel sud amb les multes i els intents de tancament de repetidors de TV3 al País Valencià per part de la Generalitat Valenciana, en un moment en què l’Estat francès posa traves a les emissions de TV3 i del grup Flaix a la Catalunya Nord, sembla fora de lloc que des de Catalunya s’ofegui econòmicament Ràdio Arrels.

Donar suport a les escoles Bressola amb la creació d’un centre al Soler (el Rosselló), que ha costat a la Generalitat de Catalunya 3.500.000 d’euros, és una bona iniciativa, sempre que no vagi en detriment d’un mitjà tan ‘arrelat’ i de llarga trajectòria com Ràdio Arrels. Recordem que es tracta d’una ràdio promoguda pel moviment associatiu nord-català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa