Tornaveu
Calafell acull la 33a Trobada de Caramelles

Els concerts de caramelles tindran lloc en 3 escenaris diferents. L’escenari principal serà el Parc de la Sínia (11:30h. a 14h.), on hi cantaran 12 corals. A més, a la Pl. Catalunya (12h-13h.) hi cantaran 6 altres corals; i davant la Confraria de Pescadors (12-13h.), 7 corals més. Totes aquestes corals són amateurs.

Jordi Voltà, membre de la Junta Directiva del Cor Orfeó Calafellenc, explica que “aquests escenaris serviran per fer arribar les caramelles a la gent”, ja que l’organització preveu que assisteixin a aquesta trobada unes 2.000 persones, entre participants i acompanyants. Voltà ha recordat que les caramelles “formen part de la nostra cultura popular i tradicional”, i Josep Cruells, president de la Federació de Cors Clavé, ha afirmat que “aquest tipus de cultura és la més barata i la més participativa”.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha volgut manifestar el suport que l’Ajuntament de Calafell dóna a aquesta trobada. “És un deure i un plaer per a nosaltres col·laborar en aquests tipus d’actes que, a més, tenen un component tradicional”, ha dit. Així mateix, la regidora de Cultura, Sandra Suàrez, també ha recordat que “el Cor Orfeó és l’entitat més antiga de Calafell”, i en aquest sentit, ha explicat que “en aquest cas no només fomentem la cultura popular, sinó també les tradicions calefellenques”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa