Tornaveu
Agraïment dels Xicots de Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca volem agrair públicament, les nombroses mostres de suport rebudes per part de diferents entitats de la vila, el nostre Ajuntament, Generalitat de Catalunya, i del món casteller en general. A tots: Moltes gràcies.

Ara toca passar pàgina, fugir de victimismes i dedicar-nos a fer castells, de l’agressió que vam patir ja se’n carregarà la justícia.

Volem aclarir que l’atac a les famílies que estaven acampades, va ser realitzat per una banda de salvatges alcoholitzats, que no representen ni de bon tros la bona gent de la Catalunya Nord, terra on varies vegades han acollit la nostra colla, i moltes altres colles més sense cap incident.

Lamentem que aquest greu succés hagi perjudicat també a l’organització de l’Identicat: Aire nou de Baó. Aquesta gent és mereix tot el nostre respecte i el de tots els catalans, per la tasca reivindicativa que any rere any venen realitzant.

Aquest incident aïllat no pot malmetre la imatge de les entitats, com també ho fem els Xicots, que lluitem pels valors d’identitat catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa