Tornaveu
 ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL CLUB TR3SC I LA FEDERACIÓ D’ATENEUS DE CATALUNYA

L’acord firmat per totes dues entitats té per objectiu fer més visible l’important paper que tenen els ateneus catalans en el teixit associatiu i, sobretot, cultural del país. Tots els ateneus interessats a donar a conèixer les seves activitats culturals a través dels mitjans de comunicació del TR3SC ho podran fer enviant un formulari bimensual a la FAC.
L’inici d’aquesta col·laboració permetrà als socis del Club TR3SC gaudir de totes aquestes activitats culturals amb descompte, mentre que els associats dels ateneus podran adquirir el carnet del Club amb un 20 % de descompte. Els interessats a aprofitar aquesta promoció ho podran fer trucant al 902 339 033 i identificant-se amb el nom de l’ateneu al qual pertanyen. El carnet del TR3SC és vàlid per a dues persones i dóna accés a activitats exclusives, descomptes, preus especials en teatre, òpera, dansa, concerts, cinema, museus, galeries, rutes, llibres, cedés i devedés. El TR3SC també ofereix un Regal Club de benvinguda a cada un dels nous titulars del carnet.

Més informació:
El Club TR3SC és una iniciativa de Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Iberautor, Prometeatre, Abacus Cooperativa, Servicaixa i Tel.Entrada.
El Club TR3SC et permetrà viure amb més intensitat que mai el món de la cultura amb descomptes i activitats exclusives per als socis.
Quins avantatges ofereix el carnet del Club TR3SC?
• Ofertes especials cada setmana: entrades a partir de 6 euros, regals, sorteigs, preestrenes i estrenes exclusives.
• Descomptes permanents en tots els àmbits culturals (arts escèniques, cinema, concerts, llibres, multimèdia i espais).
• El Regal Club: el Club TR3SC té una quota anual que recuperaràs automàticament, ja que amb el pagament de cada quota podràs escollir un dels Regals Club que el TR3SC et proposa (dues o més entrades per a anar al teatre o a un concert, un lot de llibres, de cedés o devedés i altres activitats molt especials).
• Fes Club: per cada soci nou que presentis al Club, tindràs compensacions. Informa-te’n al web www.tres.cat.
El club treballa per a dos públics determinats: els seus socis i agents culturals de Catalunya. Als socis, els ofereix informació detallada de l’oferta cultural a través dels seus mitjans i avantatges econòmics. Als agents culturals, els ofereix una plataforma de comunicació multimèdia potent per a promocionar la seva activitat i una plataforma promocional per a incentivar la venda. Iniciat el 23 d’abril del 2006, el Club ja compta amb més de 31.000 socis i amb una presència permanent als mitjans de comunicació.

La FEDERACIÓ D’ATENEUS DE CATALUNYA treballa des del 1983 per a potenciar, facilitar i millorar la tasca de les entitats socioculturals d’arreu de Catalunya. Aquesta experiència ha estat ininterrompuda i s’ha anat adaptant a les necessitats canviants de les diferents etapes de la realitat social del nostre país.
La FAC actualment agrupa unes 150 associacions culturals, a les quals ofereix suport i assessorament en àmbits tan diversos com el jurídic, el comptable, el formatiu, de gestió i de reconeixement, la imatge corporativa i les aplicacions informàtiques. Paral·lelament, fa de pont entre les entitats i les administracions i programa activitats de caire formatiu i lúdic per a reforçar el treball en xarxa de totes les associacions culturals d’arreu del país.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la FAC al telèfon 932 688 130 o al correu [email protected]. També podeu contactar amb el coordinador territorial del TR3SC (Rubèn Garcia) a través del correu [email protected] o trucant al 933 209 460 (ext. 9).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Susana Llovet Herrera a maig 09, 2015 | 18:46
    Susana Llovet Herrera maig 09, 2015 | 18:46
    Hola, bona tarda: Fa uns anys vaig tenir el carnet TR3SC, però per circumstàncies monetàries no el vaig renovar. Si ara me'l volgués tornar a treure, tindria un altre cop el regal de benvinguda? Gracies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa