Tornaveu
3a Jornada sobre associacionisme a Girona

Des de l’Àrea de Relacions Ciutadanes i Joventut de l’Ajuntament de Girona es vol facilitar espais de relació tant entre les pròpies associacions com entre l’Ajuntament i les entitats per tal d’afavorir la coordinació i la comunicació.
Després de les Jornades d’Associacionisme cele¬brades els anys 2008 i 2009, i partint del debat i reflexió conjunta d’aquelles jornades i de les conclusions que se’n van extreure, plantegen la celebració d’aquesta III Jornada amb dos objec¬tius diferents:
Donar a conèixer diferents experiències que s’han dut a terme en l’àmbit del suport al món associatiu.
Exposar diferents pràctiques en l’àmbit del civis¬me a les ciutats.
La jornada es desenvoluparà a partir de micro¬ponències d’uns 5 minuts de durada, un format que permet encabir nombroses experiències. Es vol crear un espai on els assistents a les micropo¬nències i els mateixos ponents puguin intercanviar i obtenir molta informació i conèixer diferents inici¬atives i maneres d’abordar determinades proble¬màtiques, totes elles relacionades amb el suport al món associatiu i el civisme a les ciutats.
Aquesta jornada va adreçada a tècnics munici¬pals, a membres d’entitats ciutadanes i a persones que tinguin interès en la matèria.

Inscripcions:
Àrea de Relacions Ciutadanes i Joventut
Telèfon: 972 419 502
A/e: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa