Tornaveu
2a crònica ICH: La Patum acull la Conferència Internacional d’ONG acreditades

Crònica del 2on dia del Fòrum dONG acreditades per la UNESCO

Els membres d’ONG internacionals acreditades per la UNESCO han gaudit a la plaça Sant Pere de Berga de la Patum de lluïment del diumenge 7 de juny. Les guites, els nanos, els tirabols són paraules que als participants han interioritzat al llarg d’un dia de calor, sí, però amb un gran ambient.

Un cop acabada la festa, abans de dinar, Juli Gendrau, alcalde en funcions de Berga, ha rebut els participants de la 1a Conferència Internacional d’ONG acreditades per la UNESCO. La recepció ha acabat amb diverses preguntes de membres de les ONG que han demostrat l’impacte que la festa els ha causat. “La capacitat de la Patum d’atraure els nens i més joves, que cada any hi participen més, va ser un dels punts forts en què la UNESCO es va fixar”, ha resumit Gendrau.

Posteriorment, a l’Hotel Mercury de Santa Susanna, seu de la 1a Conferència Internacional d’ONG acreditades per la UNESCO per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial, ha acollit un concert a càrrec de la banda de Cobla del col·legi Santa Maria de Blanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa