Tornaveu
150.000 euros per fer pinya amb els Xiquets de Reus

Aquesta ha estat la solució que ha trobat la Colla Castellera dels Xiquets de Reus per fer front a la reforma integral de la seva seu social. La Colla, a través de Coop57, ha posat a disposició de tothom 150 títols participatius de 1.000 euros cadascun, per a finançar aquesta obra, sufragada al 100% per la pròpia entitat.

La subscripció de títols, que són a un termini de 24 mesos i estan retribuïts amb un interès anual fix del 3%, es pot realitzar fins el 15 de març de 2012.

COOP57 és una cooperativa de serveis financers que destina els recursos propis a donar préstecs a projectes que promoguin l’ocupació, fomentin el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general, així com la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris.

Les persones i les entitats que dipositen els estalvis a COOP57 participen en l’establiment dels principis i criteris d’inversió i en la gestió dels recursos, gestionant-los amb criteris democràtics i de transparència. Una alternativa ètica i solidària allunyada del sistema de mercats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa