Durant quatre dies els carrers, places i equipaments municipals de Manresa s’ompliran d’infinitat de propostes artístiques. El conjunt del programa oferirà 266 actuacions i activitats professionals que presenten 143 companyies. Per tenir-ne més informació podeu consultar el programa de butxaca o el programa sencer.

Mediterrània, la Fira d’espectacles d’arrel tradicional de Manresa, té com a objectiu principal que els programadors/ores que assisteixen a la fira coneguin i contractin els espectacles que hi participen. Cada any s’hi inscriuen al voltant de 500 programadors/ores d’arreu del món i, per tant, la fira es converteix en un aparador i punt d’exhibició per al sector i ajuda a internacionalitzar les creacions artístiques que es fan a Catalunya.

Teixint llaços a les ribes de la Mediterrània

En el marc de la fira es desenvoluparan les Jornades professionals “El moviment: Ponts de futur sobre les ribes de la Mediterrània”.

Aquestes jornades volen esdevenir un pont que permeti posar de manifest la riquesa i la diversitat cultural dels països Mediterranis i crear una cultura compartida fruit de la comunicació, el diàleg i l’intercanvi. Un pont, que a la vegada, permeti reforçar el paper que poden jugar les indústries culturals en aquest sentit.

Les jornades tindran lloc el 4 i 5 de novembre, a la Fundació Caixa Manresa. La inscripció és gratuïta i dóna accés a tots els debats de les jornades.

III Concurs de maquetes Sons de la Mediterrània

Assabè, Dàfnia, Rascanya i Tazzuff són els grups finalistes de la tercera edició del concurs Sons de la Mediterrània, organitzat pel Centre Artesà Tradicionàrius, la Fira Mediterrània i el Grup Enderrock. Tots quatre, escollits entre les 54 propostes presentades enguany, actuaran a la final del certamen, que tindrà lloc a la 13a Fira Mediterrània. D’allà sortirà el guanyador, que obtindrà com a premi la contractació a diferents festivals, així com una campanya de promoció a la revista Sons de la Mediterrània i a l’emissora Icat fm.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa