Tornaveu
Primeres passes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

El Teatre de la Passió de Cervera acollirà, el 19 de gener, l’espectacle inaugural ‘MEM’. Pel teixit associatiu cerverí, la capitalitat es presentarà com una oportunitat per a plantejar projectes que milloren les infraestructures i la programació cultural de la ciutat. En aquest sentit, les entitats treballen des de fa gairebé un any en dues línies temporals: farcir de contingut la Capitalitat de la Cultura Catalana en el curt termini, i al mateix temps, aprofitar aquesta empenta per donar un impuls durador a la vida cultural de Cervera.

Exceptuant l’edició celebrada a Barcelona, la Capital de la Cultura Catalana ha recaigut en ciutat d’entre 20.000 i 200.000 habitants. L’elecció de Cervera servirà per a conèixer les possibilitats que la capitalitat ofereix per a dinamitzar municipis més petits. Amb aquest objectiu, les associons cerverines han participat en tres taules de treball, dedicades al teatre i les arts escèniques, la música i el patrimoni.

Algunes de les propostes que han estat plantejades pels col·lectius de cultura popular cerverins són l’obertura d’una Casa de la Festa a Cervera, l’organització d’una trobada internacional de Ball d’espases, una trobada de dracs per l’Aquelarre o l’elaboració d’un projecte educatiu sobre la sardana, entre molts altres.

Durant la presentació del programa es coneixeran més detalls del programa, i del paper hi desenvoluparan els grups festius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa