Tornaveu
La Nit dels Museus arriba a La Casa dels Entremesos

Un cop l’any els museus de la ciutat de Barcelona obren les seves portes de nit, iuna bona oportunitat per visitar museus fora de l’horari habitual i de forma gratuïta, fet que genera les cues que de vegades s’hi poden formar. La nit dels Museus, enguany se celebra el dissabte 19 de maig, de 19h de la tarda a una de la matinada i també com és habitual la casa de la festa barcelonina La Casa dels Entremesos (Plaça de les Beates, 2) no s’ha volgut perdre aquesta iniciativa.

Així doncs, es podrà visitar dissabte 19 de maig, dins de l’horari de 19h a 1, les exposicions permanents Imatgeria Festiva: gegants, nans i bestiari, Titelles tradicionals, segles XVIII a XXI i les exposicions temporals La festa Viscuda. Sant Roc, 1884-1983 i la Mulassa de Barcelona: 450 anys. A més hi haurà visites guiades i teatralitzades amb conta contes cada hora a partir de les 19.30h.

Els amants de la cultura popular la Nit dels Museus, tenen una bona cita a La casa dels Entremesos, i si queda temps, també es poden visitar les dues seus d’El Museu Etnològic de les Cultures del Món (la del Passeig de Santa Madrona i la del carrer Montcada), així com altres espais de la ciutat.

Més informació sobre la Nit dels Museus, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa