Tornaveu
La Casa dels Entremesos obre les portes per celebrar la Nit dels Museus

La Casa dels Entremesos s’implica un cop més en la Nit dels Museus, que tindrà lloc el 18 de maig, i ho fa obrint les portes en un espai poc habitual que permet conèixer el seu fons en un altre context. Seguint la filosofia d’aquesta jornada, la Casa podrà visitar-se també des de les set de la tarda fins a la matinada.

Els visitants podran contemplar el conjunt de peces que s’inclouen a les dues mostres permanents del centre. Per una banda, ‘Imatgeria festiva: gegants, nans i bestiari’ i per l’altra Titelles tradicionals, segles XVIII a XXI. A més a més, també es podrà visitar l’exposició temporal que acull el centre, “350 anys dels gegants petits del pi”, que presenta l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi.

La visita és lliure i es faran visites guiades i teatralitzades amb conta-contes cada hora a partir de les 19.30 i fins a les 00.30 hores.

El Dia Internacional dels Museus se celebra cada 18 de maig des de l’any 1977 a tot el món. Un dia de l’any on els museus són els veritables protagonistes, obrint les portes i oferint una atractiva oferta d’activitats per sensibilitzar els visitants de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

El futur de la tradició, el lema d’aquest any

Enguany, el tema triat per l’ICOM, el Consell Internacional dels Museus, per a celebrar aquesta festa és “Els museus com a eixos culturals: El futur de la tradició”.

La Nit dels Museus és una de les activitats principals d’aquest dia, una iniciativa del Consell d’Europa que se celebra enguany el mateix dissabte 18 de maig. Durant aquesta nit, diversos museus de Catalunya i d’arreu d’Europa obriran les portes més enllà de la mitjanit amb diverses propostes lúdico-culturals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa