Tornaveu
Els trabucaires, en la inauguració de la torre de la Sagrada Família

La Coordinadora de Trabucaires de Catalunya (CTC) ha volgut afegir-se als actes d’inauguració de la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família. Ho farà dissabte 18 de desembre en un acte coorganitzat pel Patronat de la Fundació de la Junta Constructora de la Sagrada Família, i que comptarà amb l’actuació de 208 trabucaires, en representació de 35 colles associades a la Coordinadora i on també hi seran presents els seus estendards que ompliran d’història i color la zona de la ferradura de la Sagrada Família. També hi participaran quatre tabalers de Vilaseca i Sant Andreu de Palomar, i 43 portadors d’estendards.

Tot el seguici sortirà a les 17.30 h de dins del temple per executar quatre galejades simbòliques, en honor a la vida, la igualtat, la unió dels pobles, i a la Mare de Déu. La darrera galejada anirà a càrrec de dotze trabucaires, en representació de les dotze puntes de l’estel que corona la nova torre.

Quan s’acabin les galejades, serà el torn d’un espectacle de foc estàtic, a càrrec dels Bestialots i el drac Fargolla de la Sagrada Família (18. 00 h).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa