Tornaveu
Diada de la Dona Trabucaire a Barcelona

La trobada, que es duu a terme en una població diferent cada any, és una petició de les fèmines, cada vegada més nombroses, que formen part de les Colles de Trabucaires del nostre país.

A la diada hi participaran una cinquantena de dones trabucaires d’arreu de Catalunya, membres de les 42 colles que integren la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya. Al grup de dones s’hi afegiran més de cent acompanyants i tots junts seguiran un ampli programa d’activitats:

• 9:30 hores. Recepció a l’Ajuntament de Barcelona per part de Gemma Mombrú, regidora del Districte de Sant Andreu i Ignasi Cardalús, delegat de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona. Tot seguit, la professora Conxita Solans els oferirà una conferencia als Saló de Cent sobre “la Guerra del Francès”.

• 12:30 hores. Visita guiada a la Sagrada Família.

• 13:45 hores. Pujada al Castell de Montjuïc que finalitzarà amb una Galejada.

Després de dinar, s’escollirà la nova Pubilla, la colla de la qual organitzarà la trobada l’any vinent. Amb el lliurament dels records es donarà per finalitzada la festa.

Més informació: Antoni Moline, president de la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya mail: [email protected]. T. 607 317 373 i 678 98 24 09 Neus Moliné)

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan Noguera i Segura a març 25, 2011 | 00:26
    Joan Noguera i Segura març 25, 2011 | 00:26
    Com director del programa LA NOSTRA FESTA A rÀDIO l' hOSPITALET (96.3fm) o TDT o Digital-h, que es realitza de 9 a 2/4 de 12 del mati dels diumenges, el segon diumenge de cada mes dediquem una hora a parlar en directa amb una colla de trabucaires. Per tant es una satisfacció que es realitzi aquesta diada, ja que es una motivació mes per les colles, MOLTES FELICITATS A LA COORDINADORA DE TRABUCAIRES DE CATALUNYA. L'acte va anar molt bè.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa