Tornaveu
Les Terres de l’Ebre, protagonistes del XXII Festival de Bandes de Música

Oportunitat única per fer un tastet de la música de les Terres de l’Ebre aquest diumenge, 16 de juliol. La cita és a l’Auditori de Barcelona, on se celebrarà el XXII Festival de Bandes de Música de Catalunya, amb dues bandes convidades que mostraran el seu talent musical: l’Associació Musical Verge dels Prats de l’Aldea i la Banda Municipal de Música de Tortosa, les quals ens oferiran uns repertoris molt variats.

Un tast del so de les Terres de l’Ebre

Sota la batuta d’Àlex Rodríguez Belvís, l’Associació Musical Verge dels Prats de l’Aldea encetarà el festival amb el pasdoble María Teresa Lacruz d’Óscar Navarro, i tot seguit ens oferirà Spotlights, obra per a quartet de saxòfons i banda de Thomas Doss. Després gaudirem de Libertadores d’Óscar Navarro, un poema simfònic que s’inspira en el riu Amazones i en les figures de Simón Bolívar i José de San Martín, els llibertadors d’Amèrica del Sud. Finament, la banda clourà la seva actuació amb la tradicional sardana La Santa Espina d’Enric Morera.

La Banda de Música Municipal de Tortosa, dirigida per Juanjo Grau Castells, iniciarà la seva actuació amb el pasdoble Música y vinos de Manuel Morales Martínez. Tot seguit oferiran l’obra Flashing Winds de Jan Van der Roost, una peça amb ritmes i matisos vibrants que fan honor al seu nom i enlluerna l’espectador. La següent peça serà Meraki, una obra composada pel mateix director de la banda, Grau Castells, i que duu per nom una paraula grega que significa ‘fer una cosa amb amor i plaer’. Tot seguit, Music for a Solemnity de Jan de Haan, una partitura que combina melodies tradicionals amb ritmes moderns. Per a tancar el festival, la banda interpretarà l’arranjament de Toshio Mashima de la famosa peça At the Mambo Inn de George Benson, una obra que durà el so i el ritme del mambo en estat pur.

Les entrades es poden comprar fent clic aquí.

Més notícies
Torna el Festival de Bandes de Música Catalanes a l’Auditori

Torna el Festival de Bandes de Música Catalanes a l’Auditori

Notícia: Torna el Festival de Bandes de Música Catalanes a l’Auditori
Comparteix
Se celebrarà el 4 de juliol amb la participació de la Banda Simfònica Roquetes-Nou Barris i la Banda Municipal de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa