Tornaveu
Tot a punt per a la 6a Trobada de Puntaires de la Mercè

Per sisè any consecutiu, l’Associació de Puntaires de Catalunya (ACP) i el Districte de l’Eixample de Barcelona organitzen la Trobada de Puntaires de la Mercè, que tindrà lloc el dissabte 22 de setembre al Passeig de Sant Joan (cantonada Provença) de la capital catalana. Aproximadament 200 puntaires s’hi citaran entre les 10:30h i les 13:00h per executar tot tipus de creacions.

Amb la celebració d’aquesta cita anual, l’Associació Catalana de Puntaires reafirma el compromís en les grans cites del calendari festiu barceloní, atès que també organitza cada any –amb col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona—la Trobada de Puntaires de la Festa Major de Santa Eulàlia.

Segons apunta la presidenta de l’ACP Rosa Maria Provencio, “es tracta d’una trobada oberta, que desitja fer conèixer l’art puntaire al conjunt de la ciutadania”. En aquest sentit, la Trobada permet la confecció de peces amb qualsevol tècnica o temàtica puntaire. Les persones que desitgin participar-hi han d’enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected].

Participació de l’Escola de Puntaires de Barcelona a l’Associat a la Festa

La participació del col·lectiu puntaire en les Festes de la Mercè prosseguirà diumenge 23, en el marc de l’Associa’t a la Festa. D’onze a dues del migdia, l’Escola de Puntaires de Barcelona oferirà una mostra de les millors peces de l’entitat a l’Espai Plaça Verd, que s’ubicarà a la Plaça de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa