Notícia

Més de 200 activitats en l'Associa't a la Festa 2018

Entre el 22 i 24 de setembre, se citaran a la Plaça de Catalunya de Barcelona

Associacionisme
Imatge de la segona edició de l'Associa't a la festa
Imatge de la segona edició de l'Associa't a la festa

És la gran trobada de les entitats barcelonines durant les Festes de la Mercè. Entre el 22 i 24 de setembre, la Plaça de Catalunya tornarà a acollir una nova edició d’Associació a la Festa. Per tercer any consecutiu, associacions de tots els àmbits es reuniran a l’epicentre de la capital catalana per reivindicar la importància de l’associacionisme en la vida de la ciutat. Segons ha avançat l’Ajuntament de Barcelona, el programa preveu el concurs de 170 entitats.

Associa’t a la festa es reivindica no només com un aparador on mostrar les activitats desenvolupades per cada associació, sinó també com un fòrum on establir col·laboracions i sinergies De les més de 200 activitats lúdiques previstes en el programa, 25 s’han creat entre múltiples entitats. El ventall de propostes es desplegarà en quatre espais principals: dos escenaris per a propostes escèniques, tres carpes per a desenvolupar tallers i activitats familiars, tres zones a peu de plaça reservada a les actuacions musicals en petit format, i una zona d’art urbà i murals pensada per expressar-se sobre temes d’actualitat.

Per incentivar un coneixement més profund dels objectius i projectes de tots  participants, l’Associa’t a la festa  ha habilitat el Quiosc de les entitats,  un espai concebut perquè les associacions puguin donar-se  a conèixer a persones amb interessos afins. Finalment, en l’àmbit de la conscienciació social, s’habilitarà una cafeteria de comerç just coordinadora per Setem, i l’Espai Adopta, pensat per a fomentar l’adopció i tinença d’animals. 

Aquelles persones que no puguin apropar-se a la Plaça Catalunya per viure en directe la programació, també en podran gaudir mitjançant diferents canals. Torre Jussa ha coordinat una programació maratoniana -20 hores de ràdio en directe—, emesa en col·laboració amb 7deRàdio Barcelona, Boca Ràdio, Radio Ateneu del Clot, Ràdio Ciutat Vella, Radio Nikosia, Ona Sants-Montjuïc i Ràdio Trinijove. També es podrà seguir l’activitat de l’Associa’t a la festa mitjançant les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram a través de l’etiqueta #Associat18.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article