Tornaveu
Més de 200 activitats en l’Associa’t a la Festa 2018

Associa’t a la festa es reivindica no només com un aparador on mostrar les activitats desenvolupades per cada associació, sinó també com un fòrum on establir col·laboracions i sinergies De les més de 200 activitats lúdiques previstes en el programa, 25 s’han creat entre múltiples entitats. El ventall de propostes es desplegarà en quatre espais principals: dos escenaris per a propostes escèniques, tres carpes per a desenvolupar tallers i activitats familiars, tres zones a peu de plaça reservada a les actuacions musicals en petit format, i una zona d’art urbà i murals pensada per expressar-se sobre temes d’actualitat.

Per incentivar un coneixement més profund dels objectius i projectes de tots participants, l’Associa’t a la festa ha habilitat el Quiosc de les entitats, un espai concebut perquè les associacions puguin donar-se a conèixer a persones amb interessos afins. Finalment, en l’àmbit de la conscienciació social, s’habilitarà una cafeteria de comerç just coordinadora per Setem, i l’Espai Adopta, pensat per a fomentar l’adopció i tinença d’animals.

Aquelles persones que no puguin apropar-se a la Plaça Catalunya per viure en directe la programació, també en podran gaudir mitjançant diferents canals. Torre Jussa ha coordinat una programació maratoniana -20 hores de ràdio en directe—, emesa en col·laboració amb 7deRàdio Barcelona, Boca Ràdio, Radio Ateneu del Clot, Ràdio Ciutat Vella, Radio Nikosia, Ona Sants-Montjuïc i Ràdio Trinijove. També es podrà seguir l’activitat de l’Associa’t a la festa mitjançant les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram a través de l’etiqueta #Associat18.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa