Tornaveu
'Tornaveu' a la revista 'Gegants'

El nou número (el 115) de la revista Gegants enxampa la redacció de la revista digital Tornaveu en el dia a dia de les seves tasques. L’article Tornaveu i el treball constant ofereix una breu anàlisi sobre la revista, el procés de canvi que viu per adaptar-se als nous temps, així com declaracions dels seus principals artífexs i promotors. Des de la redacció d’aquesta humil publicació s’agraeix l’interès de la revista Gegants, editada per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, que un cop més aporta articles i reportatges de qualitat sobre el món geganter.

Entre ells destaca l’article sobre l’Home dels Nassos, un reportatge que se submergeix en els possibles inicis de la tradició, que es remunten al déu Janus, el qual segons la tradició té dues cares, l’una mira endavant, cap al futur i l’altre mira enrere, al passat. A l’article s’exposa l’evolució de la figura de l’Home dels Nassos i com la imatgeria festiva ha traduït en capgrossos i nans aquesta figura.

A més al número hi ha un resum de la X Fira del Món Geganter, de Llinars de Vallès, un article sobre el projecte dels gegants vells d’Igualada, la banda de música de Cardona, així com un repàs de 30 anys de portades, un article que incideix en la commemoració de les tres dècades que ha assolit aquesta publicació de referència no només del món dels gegants, sinó també de la imatgeria festiva.

Podeu adquirir el nou número de la revista Gegants, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa