Vivim un temps diferent, complex, difícil. Els darrers anys no han estat senzills. Hem viscut, i fins i tot sobreviscut, vents, pluges i tempestes. En certes ocasions hem vist sortir el sol; poques, però, de tant en tant, també ens ha enlluernat la seva claror.

La crisi, la manca de recursos que a vegades hem trobat, la falta de diàleg, el mal humor, les negatives. Tot plegat ens ha tocat de ple. I hem adaptat el nostre fer, la manera de gaudir del nostre temps de lleure, de treballar pel que ens agrada a totes aquestes noves situacions.

I ara se’ns planteja, se’ns deixa veure, un horitzó nou, potser amb més claror, si més no diferent. Un nou país, una nova etapa per davant nostre. És l’hora d’escollir i se’ns demana ho fem. És l’hora de triar, mirar endavant, pensar en un món millor. Un món que ens faci el viure, el dia a dia, més senzill. Que ens acaroni amb suavitat, com ha de ser; en el que sapiguem que després de la tempesta, apareix el sol. Un sol brillant, el que il·lumina un nou país. El que il·lumina tot allò que fem; que fem per gust!

Així, els qui formem la Junta Directiva, ens permetem dirigir-nos a tu, a vosaltres. I us volem parlar de política. No és costum que ho fem, però estem al capdavant d’una entitat catalana i Catalunya viu uns moments decisius, importants. I no en volem quedar al marge, ni separats, ni exclosos. I així, personalment, amb tota aquesta fermesa i il·lusió per millorar, gosem demanar-vos el suport per aquelles formacions polítiques que ens han de dur cap a la sobirania, cap a un nou país, cap a un nou temps. Un temps, de nou, diferent!

Els membres de la Junta Directiva

Ens de l’Associacionisme Cultural Català

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa