Tornaveu
Viatge a l’imaginari gràfic de la cultura musical independent

No tenen una gran maquinària publicitària al darrere ni grans masses de població disposades a tot per aconseguir una entrada per als seus concerts o qualsevol objecte convertible en relíquia, però la cultura musical independent i underground aporta tot un imaginari visual i musical que enriqueix moltes àrees de l’art que de vegades passen desapercebudes.

Per fer valdre tot aquest patrimoni, els festivals Cara-B de Barcelona i Nrmal de Mèxic presenten BSUAL, una exposició sobre aquest imaginari gràfic. Es tracta d’una mostra de cartells de concerts, obra dels dissenyadors i artistes plàstics encarregats de crear aquest món visual que trenca els esquemes convencionals.

La mostra suma una cinquantena d’obres catalanes, espanyoles i mexicanes produïdes durant l’últim any, i seleccionades pels comissaris Quique Ramos del festival Cara-B i Cristian Franco del festival Nrmal. La mostra es podrà veure en els dos espais físics dels festivals: al CaraB el 19 i 20 de febrer a Barcelona, i al Nrmal el 12 i 13 de març a Ciutat de Mèxic. Però a més a més, es poden veure tots els cartells en la versió en línia de l’exposició, que ja es pot visitar virtualment, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa